Måndag-Fredag/Lördag-Söndag

(helg endast vid gruppbokningar)
30min 400:-/490:-
45min 550:-/650:-
     60min 700:-/750:-     

75min 800:-/850:-
Maila info@abysateri.com
sms till Lotta 073-0647990
Har du ej möjlighet till ovanstående ring och tala in ett 
meddelande så ringer vi upp.

 

Aromamassage med eterisk olja

(Lotta)


En mjuk och avstressande massage med hjälp av aromaoljor. De färdigblandade aromaoljorna förhöjer effekten av massagen. Du får igång din blodcirkulation, nervsystemet och huden. Den här behandlingen är till för dig som vill njuta, koppla av och flyta iväg en stund.

Massagebehandling

(Lotta, Ann-Cathrine)
Den här behandlingen är till för dig som vill ha en ordentlig genomgång av kroppen.

Vi lägger upp behandlingen efter dina önskemål och har du något problemområde jobbar vi djupare med det.  Massage har verkan på både kroppsliga och emotionella faktorer. Såsom ökad blodcirkulation och ökat lymfflöde och motverkar spänningar i musklerna.

Halvkropp & Skalpmassage

(Lotta, Ann-Cathrine)


En underbar behandling för dig som har mycket spänningar i rygg, nacke och axlar. Vi fokuserar på att försöka släppa på spänningar och låta musklerna få slappna av på djupet. Vi går igenom rygg, nacke, axlar, käkar, ansikte och skalp där vi sätter mycket av den stress vi utsätts för.

Cellulit-och cirkulationsmassage

(Lotta)


Obs! En tuff och djup massage. En behandling på Ben för att hjälpa lymfsystemet att rena sig samt att få igång cirkulation. Detta kan även hjälpa vid överdriven cellulitbildning. Till detta används eteriska oljor som främjar lymfsystemets arbete. Efteråt går du som på lätta moln!